fredag 2 april 2010

Glad Påsk till er ALLA!

Gå, gå gå...
Jobbet innebär mycket gående... när vi är lediga, det enda vi gör är att gå och gå och gå....
Packade ner kameran, var sin bok, Oreos (Elias favorit kakor, det va extrapris, 1pkt för 1 dollar) och traskade sedan till ett träsk, eller ja, som en park med massa vatten, skog och fåglar. Det fanns massvis av minigrodor, jag tror bannemej att vi trampade på dom hela tiden.

Det var ett mysigt ställe så vi satte oss ner på en bänk, slog upp våra böcker och njöt av stillheten och lugnet. "Sheila O´Flanagan - Yours Faithfully" lästest ivrigt och Elias läste "Essentials of Communication"
Kände oss nöjda och traskade hem igen men, Donken frestade oss med deras Sunday och Frozen fanta så... vad ska man göra. Huvva onyttiga vi är! :)

Firade denna påskdag med Red Rooster, Toblerone, en påse med påskskum från mamma och med en egengjort kortlek! :D (Ja jag vet, vi hade inte med oss en kortlek!)
Miiih, pratade nyss med Farmor och Lilian på Skype, det var kul ;) Saknar hemmet lite och farmor, vi ska vara försiktiga, lovar det :)
Lite avis på Agrells som åker till Arådalen över Påsk, det var sååå kul förra påsken, iiih men är nöjd med OZ! :)
GLAD PÅSK ALLA!

5 kommentarer:

Anonym sa...

GLAD PÅSK TILL ER MED!!! Kram från oss i Frösta

Anonym sa...

Ha hah haha ha hahahahah haha haha men är det inte det man säger, tredje gången gillt. OjoJoj sorry sorry

Rebecca sa...

Glad Påsk! Passa på att frossa i snacks, det är ju påsk och fastan är äntligen över - eller? ;)

Danab sa...

Glad Påsk önskar vi alla härifrån Arådalen! :D
Det är lite tomt här utan Elias på nått sätt.. men vi ska nog överleva fjällen iår med! ;) Vädret är hittils inte särskillt bra, mulet och molnigt, men jag fick köra fast igår så jag är nöjd! ;) Haha! Nä vi hoppas det ska spricka upp snart :)

PS. mamma undrar om ni fick våran påskhälsning på sms igår? DS.

Kram från alla oss här i kylan!

Anonym sa...

Glad Påsk till Er, Anna & Elias!
Vi saknar er här hemma men förstår att ni har ett härligt äventyr i Australien. Åt påskmiddag hos Inger på påskafton och det var tomt utan er, Anders & Erik

Kram

Kerstin, Per & Sara