lördag 17 april 2010

Nytt boende igen! (Sharon)

Mycket som händer!
Vi har inte haft något internet på grund av att vi skulle fylla på det men det gick inte, så beklagar dålig uppdatering men nu kommer det.
Vi tackade ja till att flytta in till Sharon och Craig, på fredagen blev även Anna tillfrågad om hon ville, de skulle skaffa en säng till så hon kan få flytta in, hon sken som solen och tackade ja!

Igår var vi bjuden på party i Marbarara hos Kara, våran jobbkompis. Våran manager hämtade oss och körde hem oss, vi åkte hem då dom skulle ut på krogen och bra var nog det, för min och Elias rumskamrat hade nog haft det kul....
När vi kommer hem och tittar in i rummet så undrar vi, va tusan är det under min säng? Något blött och slabbigt, och gissa vad? Det var 2 råa ägg under sängen som var helt utkladdade. Vi tänkte jaha? vad mer?, Elias öppnar kylen och där hade våran rumskamrat saft läkt ut, hela kylen var röd och vår mat var klätt i rött. Vi saknade lite mat också, alla våra ägg var borta, våra potatisburgare var borta... det låg potatisburgare i rummet, lite överallt i köket. Vi frågade om han visste något, han pratar inte så bra engelska och missförstod allt. Jag var lagomt irriterad.
Han sa att han äter inte ägg, inte potatis och inte skinska, konstigt, han hade själv ett paket med ägg i kylen tidigare på dagen.
Aja, vi la oss och vaknade sedan klockan 6 på morgonen av att han går och lägger sig då! GAH
Men tack och lov, less som vi var fick vi hamna på ett helt underbart ställe. Jag och Elias har fått ett eget rum men en dubbelsäng, 2 supergosiga hundar och ett stort hus. Prio ett för oss är tvätta, har handtvättat våra arbetskläder. Det kostar 4 dollar att tvätta på hostlet, (27svenska kronor) för att tvätta en tvätt. Tänk er alla tvättar det blir på en vecka när jobbtröjan luktar skunk på en dag av syran. Maskinen tvättar inte ens bra! SÅ det kommer bli skönt.
Det jag gillade med Sugar Bowl var lugnet, miljön och naturen, utsikten och att man kunde se kängurus lite nu och då men känslan att komma till ett hus är obeskrivlig.
Dom hyr huset veckovis, de betalar 250dollar i veckan. Vi betalar nästan det för ett rum på ett hostel. Nackdelen är bara att om man hyr ett hus måste man minst hyra X antal månader och de kan inte vi :)

Så, skicka inte post till Sugar Bowl! Om ni har skickat, låt oss veta så vi kan be kompisar ta posten till oss :D



Vårat rum :D

En av deras två hundar, Neville . Den andra är svart :)
Kängurur som hoppade på åkern, Sugar Bowl

Inga kommentarer: