söndag 29 augusti 2010

En sista dans och kanske ett förevigt goodbye..

Nackdelen med nya vänner är sorgen med att säga hejdå.

Spansk musik med svajiga benrörelser och en vickande höft, Juan en argentinsk vän ropar, Anna-Linda! Dansar och måste sedan tyvärr säga hejdå.
Kramar, kyss på kinden och massa fina ord fick mitt högra öga att fyllas med tårar. (Linda betyder vacker och ja, det är bara mitt högra öga som fäller tårar!)

Det är en lite jobbig kompisrelation man skaffat sig, det är inte lätt att träffas. Det går inte att bara ta en weekend till Korea, South Wales, Argentina eller Italien på en 50-lapp. Hoppas och vill träffa alla igen..

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk inte Good Bye tänk See You för man vet aldrig... Genom denna fantastiska manick Dator, kan man ju hålla kontakten över långa avstånd.Det vet vi! Ibland är det inte avståndet som är största problemet till att man inte träffar alla man skulle vilja .Kan bero på arbete ,för lite eller mycket men hellre det ,då kanske ni tjänar pengar o kan välja,Hälsan kan vara problem,kom ihåg att ta hand om er. Tiden o livet överhuvudtaget,man får se en del människor som tillfälliga besökare i ens liv. Förhoppningsvis berikade dom det.Tror ni har berikat mångas tillvaro på er vistelse på Farmen:) Ser fram emot att höra om Valarna , Kram på Er MaL