tisdag 30 mars 2010

Lite olika planer

Hej nära och kära!

Det är jätte kul att det är så många som läser denna blogg och skriver kommentarer!
Trodde inte de var så pass många som läste den, superkul!

Har ni önskemål om något ni vill läsa eller se bilder på? Säg i så fall till. :)

Just nu är våra planer väldigt öppna och spridda!
Dessa har vi: Jobba i sammanlagt 3 månader så vi kan få chans till ett 2a visum, resa efter jobb månaderna och efter det åka till HK i cirka 1 månad.
Jobba en månad, skaffa bil för att åka upp till Cairns och stanna på olika ställen efter vägen, sälja bilden och flyga ner till Melburne och sedan resa uppåt till Sydney.
Stanna i GoldCoast igen på vägen ner, komma hem tills skolorna börjar, stanna längre medan vi ändå är här... gu det är så många alternativ och så många sätt man kan pussla ihop våra ideér på.

Vad tycker ni? Bil eller ej?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Förstår att det känns svårt att bestämma sig med så många bra val! ;)
Om ni känner för att vara borta länge när ni väl är ute och reser men fortfarande vill börja plugga så kan ni ju alltid söka skola till jul! :)

Kram på er!

Unknown sa...

Annars är det ju 15 april som gäller för ansökan och det kan ju bli lite tajt kanske! :S

Anonym sa...

Klart ni ska åka till Cairns,där finns ju regnskog och Stora Barriärrevet.Bil,både ja och nej.Vänstertrafik ?!Det är ganska lång resa.Gammal bil kan gå sönder och hur blir man av med den ?Finns det inga andra färdsätt,flyg finns förstås.Tåg,buss ?Kom gärna hem till skolan börjar.
Tjing Mormor

Anonym sa...

En liten önskning; skulle vara kul att se "Acidcadosarna" när de hänger i träden. Träden ser ju enorma ut, har man stegar eller hur får man ner dom:)undran från frösta

Anonym sa...

Spontant känns det som att mormor i Ö-vik har helt rätt.Se er omkring,dra inte på er nån bil som ska jäklas med.det blir bara dyrt,säger vi, vis av erfarenhet !!Söka skola ja,Det är hela 5 mån. till den börjar.Har alla utbildningar intagning till jul?Svårare hitta boende då kanske? Ja det var lite som vi tyckte just nu,försök bli nöjda med det ni ser ,gör o. upplever. Ma o.Pa Sandslån