onsdag 31 mars 2010

Dom på jobbet...



Det kan vara hårda stunder på jobbet, när man verkligen känner att svetten rinner av den varma solen och allt traskande fram och tillbaka, men de glada och roliga stunderna väger upp det hela!
Vi är lyckliga över att vi hamnade med de 3 roliga tjejerna, och de jobb vi fick. Det är svårt att jämföra men jag tror att dom i skjulet, som packar avokado, sorterar, lyfter och jäklas, som inte får se solen alls och jobbar övertid varje dag har det så kul.
Bilder från dagens arbetspass när vi fjantar oss på lunchen:Cara som liknar Lilla My, även våran så kallade chef. Lite slamsig ibland men när hon väl börjar jobba ryker det i ändan på na! Hon har 2 pinnar i håret som tyvärr inte syns så bra (mobilkamera) som skulle hjälpa till med kommunikationen på farmen. Den kallades för Alfimunication (Uppkallat efter Alfie, han som har hand om de mesta på farmen). De pratar tydligen dåligt med varandra vart alla ska befinna sig i för block på farmen. Vi vill inte krocka med dom som sprayar, inte med cherrypickers och inte med groundpickers Så, hon gjorde i alla fall ett tappert försök!Och mig har ni sett förr...Här ser vi Ronni, alltid glad och skrattar ofta. Hon har satt upp sitt hår lika fint, fick en jätte fluffig lugg! :) Så här ser de ut när vi har lunch, de sitter på sina Eskys och vi på 2 tunnor.
Sharon, haha! skrattar som en fågel ibland, lite tjutande och högt, svär i varje mening men de gör alla Aussie. Hon sitter på sin söta lilla rosa kylbag och försöker sätta upp håret lika fint som vi :D

TIPP TOPP NYTT
Vi ska byta boende, till ett billigare, bättre och MYCKET närmre farmen. Det som är det mest spännande är att allt är som en stor orkan, våran arbetschef svarar inte, han på Hostlet som har hand om jobbet äger att vi inte får jobba i morgon för att vi ska sticka från boendet inom den månaden som vi skulle ha stannat. (Han på hostlet vet inte om att våran jobb chef ska ha oss kvar anställda och ska hjälpa oss byta boende!) De vill oss så väl på farmen, så snällt.
Så, vi kan kanske bli utslängda från boendet trots att vi betalat tills tisdag av den anledningen att vi inte jobbar den tiden som är sagt men det visar sig. Vi försöker i samma veva få tag på Anna Jonsson, min grannes kusin, men hon svarar inte, tänkte höra om hon vill ha jobbet vi fixat åt henne och bo med oss i stugan med egen, kyl tv och bara 3 som bor där (alltså då vi tre, Anna, Anna och Elias och inte 4 andra okända!
Problemet är att vi inte får tar på våran Chef, Anna svarar inte så vi kommer inte framåt! Enda vi vet är att vi inte ska jobba genom Hostlet i alla fall!
Kanske kommer med mera nyheter i morgon om det är någon som varar! :D
Spännande...:)

Inga kommentarer: