onsdag 10 mars 2010

Surfers Paradise

Humoret ar pa topp, gladjen sprudlar och energin i overflod trots varmen.
Varmen ligger pa cirka 29 C.

Just nu ar vi i Surfers Paradise.
Anna-Klara och Daniel kom igar, vi gick till stranden och handlade mat. Vagorna var jatte stora, vi var nastan radda for dom. Vi dok under och spolades in och gick ut, spolades in och sa vidare. Jag blev nertryckt till botten en gang sa jag har ett storre skrubbsar pa vanster kna, typ storlek som ett 3-4 femkronor. Kommer bild pa det senare. Men allt ar bara bra. Vi blev matta av alla vagor och salt sa vi gick en promenad langs stranden men killarna hade otroligt nog massa energi kvar, hoppade i vagorna, slangde sig och allt. Tror Elias hade blivit ett barn igen.

Det blev kott och klyftpotatis med melonsallad. MUMS, lange sedan man at riktigt kott!
Vi gick ut pa en kvalls promenad sedan, mysigt. Sag sandkrabbor, maneter pa stranden och stora syrsor. Vi promenderade i en mysig men samtidigt konstig park. Det var som massa lysror som stod efter promenad vagen och nar man gick forbi dom plinkade dom blatt och rott och lat som nagot slags rymd ljud.

A-K, Daniel och Elias tog ett klvassdopp i poolen innan laggdags. Somnade vid halv 12 kanske. Idag blir det centrum och stranden. Vet inte vad det blir for mat men det blir nagot bra. Det blir billigt nar det delas pa 4 :)

Det var tankt att jag skulle lagga upp massvis med bilder nu men de har tagit bort Den har datorn knappen sa det gar inte... :( Pannkaksmos ocksa!

Det blir buss till Brisbane i morgon och HART jobb sokande da!

Sorry alla som laser och vill se bilder och nya inlagg..

Saknar er alla, kram!

1 kommentar:

Unknown sa...

ÅÅååhh jag vill oxå leka i jättevågor!!! :D Jag verkar ha blivit rätt så förkyld så här pass till tysklandsresan.. :(