lördag 1 maj 2010

Lördag

Äntligen helg! :) Plockning var kul, lätt och ja vi gjorde 15 bins i våran grupp på 6 personer, Sammanlagt gjorde alla mark plockare 43 bins! Binsen är stora och rymmer myyyyycke frukt!

I morgon ska våran supervisor ta oss ut till wood-gate beach! Det sägs vara ett vackert ställe, så då får vi chans att använda fåra flitiga kamerafingrar igen :D Länge sedan nu, man hinner inte när man jobbar!

Vi har verkligen haft sååå tur! Bor billigt och bra, tjänar pengar och underbart snälla arbetskamrater! Vi ska kanske fira Elias födelsedag söndagen den 9 med bowling, lunch ute och laser hall med Ronnie och Rob. Sova hos dom i Hervey Bay från lördag till söndag!

Det blir även picknick på Elias födelsedag, då är picknickämnet kalas! Så vi ska ha olika typiska kalas maträtter och snacks! :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter superdupermysigt:)Frösta

Unknown sa...

Åh vad kul att göra en massa sånt! :D Elias verkar ju få en bra födelsedag där borta med! :)
Nu hoppas vi på mkt fina bilder! :D (som det alltid brukar bli)

Mitt valborg började ute i en stuga vid lesjön och sedan kramm med Crille, Martin och Otto där det till en början var riktigt tomt.. Men det strömmade in mer folk senare och det blev en riktigt rolig kväll med mkt gamla ansikten och återseenden! :D (men gud vad mkt "småbarn" det börjar vara på krogen!! typ Malin och alla i hennes ålder ;) haha