onsdag 15 september 2010

Från norra Queensland till södra Victoria!

Elias och jag hade helt underabra dagar med våran Jucy! Vi snittade ungefär 30mil om dagen och fick se så otroligt mycket!
Vi såg Australiens högsta vattenfall, själva fallet var 265meter! En promenad ner till fallet gjorde oss svettiga i den fuktiga regnskogen och vägen upp kändes oändlig och nog det jobbigaste vi gjort i Australien!
Tittade på andra vettenfall, fick se en vild koala i ett träd, en vild 3 meters krokodil på ett avstånd på 7 meter, vacker miljö av berg och dalar.Wallaman Falls

Vi lämnade åter bilden den 13de och den 14de åkte vi ut till The Great Barrier Reef för att snorkla!
Ångrar inte en SEKUND eller dollar på att vi gjorde det! WOW Det kändes som att man simmade med i tv ungefär! Fick se så många klara fiskar, hålla en levande sjöstjärna, se alla koraller och s¨dant som växer! UNDEEEERBAT. WWWOOOOOHO Så tufft, fick många bra bilder!

Rev och fisk!

Ur revet, taget med våran nya Panasonic Lumix DMC-FT2!

Storslagen bild! Skrattar så fort jag ser den, försöker komma under vatten, samtidigt som man ska hinna fota och le med snorkeln på! Den ta ju emot på läppen, hahaha! Jag försökte le men ser mer plågad ut! HAHAHAHA kan inte sluta skratta! Älskar bilden!


Jag håller i en blå sjöstjärna!


Vi flög senare på kvällen till Melburne, nästan utan våran undervattenskamera som stannat kvar i TAXI bilen, men de ordnade sig!
Vi kom till Melburne vid 00.00 tiden och försökte sova på flygplatsen men svårt!
Checkade in på Oslo Hotel 10.00 på morgonen, trötta som bara den! (Kunde inte sova natten innan heller för de på hostlet hade gåt in och ut genom dörren hela tiden och de hade AC på hela natten, burr! T.om Elias frös och ville att jag skulle värma han hela tiden!)

Trötta sov på rummet i 4h ! Gubben som rårom stället gav oss en 2.a istället för en 4.a, för samma pris! KANONERS!

Från varma, (jätte varma) Queensland till jätte kalla Victoria! BURR


4 kommentarer:

Pappa Peter sa...

Vilket äventyr, vilka naturupplevelser ni får vara med om.
Bilder som tagna ur en naturfilm.
Heja!
Peter o Lena

Anonym sa...

Verkligt fina bilder!!! Vilken grej att ha fått gjort och varit med om. Nu kan ni ju det när ni kommer till Thailand. / Eva

livetoday - 52 kilo sa...

hihi jag får nog ha kvar den lite till :D

Anonym sa...

Mycket fina bilder! Ni är duktiga som verkligen ligger i och får se så mycket. Sova kan ni göra sen, HIHI!

Kram
Kerstin, Per & Sara