onsdag 20 oktober 2010

Helt ofattbart men sant! Om en vecka, EN!
Efter exakt 251 dagar får vi träffa våra föräldrar, inte ens hemma i Sverige utan i Thailand! Det kommer bli kul och vi har så mycket att berätta och visa!

Kan ni fatta det?




Jag och Elias i Hervey Bay


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Frida sa...

Hej! Ja som du skriver kan jag mycket väl kombinera mat och träning riktigt bra. Jag har verktygen men inte psyket kan man säga. Men jag vet att fortsätter jag såhär kommer psyket helt kollapsa (kroppen med!) så NU är det dags att göra något, så fort förkylningen gett sig! Förut var jag väldigt smal (hade ätstörningar) och det är absolut INTE dit jag vill igen. Däremot vill jag gå ner i vikt och bygga muskler. Just nu ligger jag ca 5-6 kg över där jag borde vara, så det är den vikten jag har att gå ner. Jag har träningsschema, gymschema och hela skiten - så det är bara att köra! Hoppas det går bra för dig och att du hittar rätt väg till självkänslan - glöm aldrig att det kan vara viktigt att prata med någon om självkänslan också, inte bara träna och äta osv. Prata med familj/vänner eller med någon som verkligen kan ämnet :) Det är såpass viktigt att lära sig älska sig själv! Lycka till! (och lycka till, till mig själv haha) Kram

Anonym sa...

Älskade ungar,men inte har vi tid att lyssna på era upplevelser o. äventyr. Vi ska ju ut o. shoppa och bada o sola ... Längtar lika mycket som ni :) Ma L ;)